Trabzon Barosu Başkanı Av. Hakan Orhan mazbatasını aldı

Trabzon Barosu yeni Başkanı Av. Hakan Orhan mazbatasını alarak resmen göreve başladı.

Trabzon Barosu yeni Başkanı Av. Hakan Orhan, Trabzon Barosu'nda düzenlenen törenle mazbatasını alarak göreve başladı.

Av. Orhan'a mazbatasını, Trabzon Barosu Divan Başkanı Ali Sürmen takdim etti.

Divan Başkanı Ali Sürmen yaptığı açıklamada, "61. Olağan Genel Kurulumuz sonucunda, Trabzon Barosu'nun Başkanı Av. Hakan Orhan oldu. Bu görevi layıkıyla yürüteceğine eminim. Benim Baro Başkanı olduğumda dönemde, Genel Sekreter olarak görev yapan sayın Av. Hakan Orhan'ı kutluyorum ve başarılar diliyorum" dedi.

Trabzon Barosu Başkan Av. Hakan Orhan ise güzel dilekleri için Divan Başkanı Ali Sürmen'e teşekkür ederek, "20 yıl süreyle bu kürsüye çok çıktım ama bugün heyecanım bambaşka. Baro Başkanı olarak karşınızdaysam, en başta desteğini esirgemeyen sevgili eşime teşekkür ediyorum. Hem mesleği hem de baroyu büyüklerimizden öğrendik. Rahmetli Cengiz Çebi'yi huzurlarınızda anmak istiyorum. Kendisinden çok şeyler öğrendik. Meslek büyüklerimizden öğrendiğimiz kadar gençlerimizden de öğreniyoruz. Burada bir başarı varsa herkesin imzası var. Katılan ve destek olan herkese tekrar teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haber Haberleri