Trabzon Büyükşehir Belediyesi uyardı! Bu gece dikkat...

Trabzon Büyükşehir Belediyesi bugün beklenen kuvvetli yağış sebebiyle olabilecek sel, su baskını ve yıldırım düşmesi gibi olumsuz olaylara yönelik uyarıda bulundu.

Trabzon'da bu gece kuvvetli yağış bekleniyor. Olası bir sel, su baskını ve yıldırım düşmesi gibi olumsuz olaylara yönelik Trabzon Büyükşehir Belediyesi uyarıda bulundu.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı tüm ekiplerin sahada olduğunu belirtti. Acil durumlar ve yardım talepleri için vatandaşlar, belediyenin ALO 153 hattını arayarak ekiplerle iletişime geçebileceğini vurguladı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi konuya ilişkin yaptığı açıklamada "Bu gece itibarıyla şehrimizde kuvvetli yağış beklendiğinden sel, su baskını ve yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerekmektedir. Meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ekiplerimiz sahadadır. ALO 153’ü arayarak ekiplerimizle iletişime geçebilirsiniz." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haber Haberleri