Trabzon dikkat! Bugün o yollar trafiğe kapalı

Trabzon'da Çarşı Mahallesi Cumhuriyet Caddesi giriş çıkışları ve bağlantı yolları gün içinde belli saatler arasında trafiğe kapalı olacak.

Trabzon'da Emek ve Demokrasi Platformu ile Derelerin Kardeşliği Platformu, "Yaşam Alanlarımıza ve Geleceğimize Sahip Çıkıyoruz" sloganıyla bugün 12.30'da Meydan Parkı'nda miting düzenlenecek.

Miting dolayısıyla Çarşı Mahallesi Cumhuriyet Caddesi giriş çıkışları ve bağlantı yolları, 26 Ekim Cumartesi günü 14.00-17.00 arasında trafiğe kapatılacak.

Konuyla ilgili olarak Trabzon Valiliği'nden yapılan açıklamada, "İlimizde düzenlenecek olan yürüyüş/açık hava toplantısı dolayısıyla 26 Ekim 2024 Cumartesi günü 14.00 -17.00 saatleri arasında Çarsı Mahallesi Cumhuriyet Caddesi giriş çıkışları ve bağlantılı ara sokaklar trafiğe kapatılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haber Haberleri