Trabzon milletvekillerinden Tonya Belediye Başkanı Beşel'e yapılan saldırıya kınama

Trabzon milletvekillerinden Tonya Belediye Başkanı Beşel'e yapılan saldırıya yönelik açıklamalar geldi.

Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel'e makamında saldırı ve darp girişimi gerçekleştiği ifade edildi.

Yaşanan olaylar doğrultusunda Trabzon Milletvekilleri olaya yönelik Osman Başel'e destek açıklamaları yaptı ve olayı kınadı.

Konuya yönelik açıklamalarda bulunan milletvekilleri şu ifadelere yer verdi;

Trabzon Milletvekili Vehbi Koç, "Tonya Belediye Başkanımız Osman Beşel'e yapılan saldırı, milletin iradesine saygısızlıktır! Seçilmiş bir belediye başkanına yönelik gerçekleştirilen bu eylemi şiddetle kınıyorum. Geçmiş olsun başkanım, her zaman seninleyiz ve yanındayız!"

Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, "Tonya Belediye Başkanımız Sn. Osman Beşel'e yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. Suçluların gereken cezayı almasını temenni ediyor, başkanımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."

Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyük Aydın,"Tonya Belediye Başkanımız Sayın Osman Beşel’e makamında yapılan saldırıyı kınıyor, saldırıyı gerçekleştirenlerin gereken cezaları almasını ve bir daha bu tür olayların yaşanmamasını diliyor, Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, "Tonya Belediye Başkanı Sn. Osman Beşel’e makamında yapılan saldırıyı şiddetle kınıyor, geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haber Haberleri