Trabzon Emniyetinden operasyon! 33 kişi yakalandı

Trabzon Valiliğine bağlı güvenlik ekiplerince yapılan operasyolara ilişkin duyuruda bulunuldu.

Trabzon'un son 1 haftadaki asayiş raporu açıklandı. Trabzon Valiliği'nden yapılan açıklamada 33 şahsın yakalanarak adi makamlara sevk edildiği belirtildi.

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda 2 kilo 450gram Esrar, Sentetik Kannabinoid (Bonzai), Metamfetamin, 392 adet Sentetik Ecza, 66 adet Exctasy, 258 Kök Kenevir Bitkisi, 11 adet Psikotrap Hap, ele geçirildi. Konuyla ilgili olarak 16 kişi hakkında adli tahkikat başlatıldığını belirtildi.

Ayrıca aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan operasyonlarda ise haklarında 2 yıl 3 ile 11 yıl 8 ay arasında değişen kesinleşmiş hapis cezaları bulunan toplam 5 şahıs ile çeşitli suçlardan aranan 28 şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edildi.

Son bir haftada Ortahisar ilçesinde bir otelde yapılan denetimlerde ise, fuhuş yapmak amacıyla bulunduğu tespit edilen şahıslar ile fuhuşa aracılık/yer temin eden şahıslar yakalandığı, haklarında Fuhuşa Teşvik aracılık veya zorlama suçundan adli tahkikat başlatıldığı bildirildi.

Türkiye'ye yasadışı yollarla giriş yaptığı tespit edilen yabancı uyruklu 12 şahıs yakalanarak onlara yardımcı olduğu tespit edilen 4 organizatör ile birlikte adli makamlara sevk edildi.

Trabzon Valiliği'nden yapılan açıklamada çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği belirtildi.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzon Haber Haberleri