Trabzon Valiliği’nden uyarı geldi! Aman dikkat

Trabzon Valiliği’nden Trabzon, Rize ve Artvin’de yarın için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.

Trabzon Valiliği’nden yarın için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.

Trabzon, Artvin ve Rize’de yarın sabah saatleri itibariyle kuvvetli yağış yaşanacağı ifade edilen açıklamada dikkatli olunması konusunda uyarıda bulunuldu.

Trabzon Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, Doğu Karadeniz Bölgesi’nde yarın (Cumartesi) sabahın erken saatlerinden itibaren kuvvetli yağış bekleniyor.

Özellikle Giresun’un doğusu, Trabzon’un batı ve doğu ilçeleri ile Rize ve Artvin çevrelerinde yağışların kuvvetli olması bekleniyor. Kıyı bölgelerde sağanak ve gök gürültülü sağanak etkili olacakken, Rize ve Artvin'in yüksek kesimlerinde (2000 metre ve üzeri) kuvvetli karla karışık yağmur ve kar yağışı görüleceği açıklandı.

Valilik, vatandaşları sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar ve yüksek bölgelerde tipi riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmaya çağırdı. Yağışların ulaşımda aksamalara neden olabileceği belirtilerek tedbirli olunması gerektiği vurgulandı.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haber Haberleri