Trabzon'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı

Trabzon'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında etkinlikler düzenleniyor.

30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Türkiye'nin dört bir yanında etkinlikler gerçekleştiriliyor.

Trabzon'da Valilik binası önünde 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.

Tören ve anma dolayısıyla Trabzon Valisi Aziz Yıldırım ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç Atatürk anıtı önüne çelenk sundu.

Törende konuşan Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, şu ifadelere yer verdi: “Milletçe sahip olduğumuz vatan sevgisi ve hürriyet aşkı 102 yıl önce olduğu gibi, bugün de Mehmetçiğimizin kahramanlık ve cesaretinde vücut bulmaktadır.

Cumhuriyetimizin temellerinde yer alan bu yüksek ve şuur, her an, her saniye canlı kalacak, yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, tarihi şanlı zaferlerle dolu, aziz milletimizin yeniden doğuşunu müjdeleyen ve Cumhuriyetimize hayat veren büyük zaferin 102. yıl dönümünü en içten duygularımla kutluyor.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Kurtuluş Savaşımızın bütün kahramanları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, rahmet ve minnetle iade ediyor. Aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı tebrik ediyorum.”

Etkinlikler Trabzon genelinde birçok noktada devam edecek.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haber Haberleri