Trabzon’da açık hava sinema gösterimine yoğun ilgi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Yazlık Sinema Günleri kapsamında Of ilçesinde açık hava sinema gösterimi gerçekleştirildi. ‘7. Koğuştaki Mucize’ filmini vatandaşlar büyük beğeniyle seyretti.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, kültürel etkinlikler kapsamında organize ettiği Yazlık Sinema Günleri’ni Of ilçesinde gerçekleştirdiği açık hava sinema gösterimiyle sürdürdü.

İlçenin sahilinde kurulan dev perdede izleyiciler, Türkiye'nin gişe rekortmeni filmlerinden ‘7. Koğuştaki Mucize’yi keyifle izledi.

Gösterim, özellikle aileler ve çocuklar başta olmak üzere her yaştan izleyiciyi bir araya getirerek büyük ilgi gördü. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın düzenlediği bu etkinliğe yüzlerce vatandaş katılım sağladı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, bu tür kültürel ve sosyal etkinliklerle, şehirde yaşayan vatandaşların kültürel yaşama katılımını artırmayı, halkı farklı aktivitelerle buluşturmayı ve sosyal bağları güçlendirmeyi hedefliyor.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haber Haberleri