Trabzon’da dilencilere göz açtırılmadı! 20 kişi yakalandı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi zabıta ekiplerinin, dilencilere yönelik operasyonlarında 20 kişi hakkında işlem yapıldı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi'ne bağlı ekipler, özellikle Ortahisar ilçesinde vatandaşlara ve turistlere rahatsızlık veren dilencilere yönelik kapsamlı bir uygulama gerçekleştirdi. Bu uygulama kapsamında 20 kişi hakkında işlem yapılırken, yakalanan şahıslar Trabzon Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü’ne sevk edildi.

VATANDAŞLARIMIZIN DUYARLILIĞI ÖNEMLİ

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, dilencilerin özellikle havaalanı, sahil kesimi, meydanlar ve hastane önleri gibi yoğun alanları tercih ettikleri belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Duyguları istismar ederek haksız kazanç sağlamaya çalışan dilenciler, vatandaşlarımızın ve turistlerin huzurunu bozuyor. Ekiplerimiz, bu şahısların üzerine kararlılıkla gidiyor. Vatandaşlarımızın bu şahıslara para vermemesini rica ediyoruz. Sizlerin duyarlılığı ile çalışmalarımız daha etkili olacaktır.

Şikayetlerinizi Trabzon İletişim ve Koordinasyon Merkezi (TİKOM) Alo 153 çözüm merkezi hattından 7 gün 24 saat bize iletebilirsiniz.”

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzon Haber Haberleri