Trabzon'da dolmuş ücretlerine zam geliyor!

Trabzon'da dolmuş ücretlerine zam yapılacağı açıklandı.

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde bulunan dolmuş hattında ücretlere zam geleceği belirtildi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi temsilcisi ve Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Şentürk, açıklamalarda bulundu.

Şentürk, dolmuş ulaşım ücretlerine yakın bir zamanda zam yapılacağını belirtti. Yapılacak zammında yaklaşık yüzde 30 civarında olduğunu belirten Şentürk, “Vatandaş, ekmek zammı ile bizim zammımız arasındaki farka baksın. Eğer biz ekmekten fazla sık zam yapıyorsak, zammı geri alacağız” dedi.

Daha öncede zamma ilişkin açıklamalarda bulunan Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta "Dolmuş esnafımızdan bir zam talebi var. Bu talebi değerlendiriyoruz. Onların isteği doğrultusunda bir çalışma yürütüyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

Trabzon'da genel olarak dolmuş zammı bekleniyor. Dolmuş ücretlerine yapılacak zammın ne zaman devreye gireceği ise henüz netlik kazanmadı.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (58)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzon Haber Haberleri