Trabzon'da efsaneler yeniden sahaya çıkıyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Trabzonspor’un efsane oyuncularının da katılacağı etkinlik düzenlenecek.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon Valiliği ve Trabzonspor iş birliğinde, Filistin yararına Avni Aker Millet Bahçesi’nde özel bir etkinlik düzenlenecek.

Trabzonspor’un efsane ve yıldız futbolcularının sahaya çıkacağı ‘efsanelerle yeniden’ futbol turnuvasında bu yıl kaybettiğimiz Trabzonspor’un onursal başkanı Mehmet Ali Yılmaz ile eski başkanlar Mustafa Şamil Ekinci ve Ahmet Salih Erdem anılacak.

Turnuva, 8 Ekim Salı günü saat 16:00’da başlama vuruşuyla start alacak. Ardından, saat 17:00’de gerçekleşecek ikinci müsabakayla devam edecek. 9 Ekim Çarşamba günü sürecek olan turnuvada saat 15:00’te Trabzonspor’un efsane oyuncuları yeniden sahaya çıkacak.

Ardından, saat 16:00’da bir gösteri maçı gerçekleştirilecek, bu maçta da Trabzonspor’un unutulmaz isimleriyle şöhretler karması sahada yer alacak.

Turnuva, saat 17:00’de yapılacak final maçı ile sona erecek. Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, tüm Trabzonlular ve spor severler bu anlamlı etkinliğe davet edildi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haber Haberleri