Trabzon’da gençler arasında futbol turnuvası başlıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği iş birliğiyle düzenlenen Uluslararası Gençler Futbol Turnuvası, farklı kültürlerden gelen öğrencilerin dostluk ve rekabet dolu mücadelesine sahne oluyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ile Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği’nin iş birliğiyle düzenlenen Uluslararası Gençler Futbol Turnuvası başlıyor.

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde eğitim gören, 14 farklı ülkeden 140 uluslararası öğrencinin oluşturduğu takımlar, dostluk ve futbolun birleştirici gücünü sahada sergileyecek.

Toklu Mahallesi Futbol Sahası’nda bu akşam (17 Ekim 2024 Perşembe) saat 19.00’da başlama vuruşu yapılacak olan ve 24 Ekim'e kadar sürecek olan turnuvada, öğrenciler hem sportif rekabeti tadacak hem de kültürel kaynaşmayı güçlendirecek.

Farklı milletlerden gençlerin sporun evrensel diliyle bir araya geldiği organizasyon, aynı zamanda kültürler arası dostluk ve hoşgörünün de gelişmesine katkı sağlayacak. Turnuva sonunda, katılımcılara başarılarından dolayı kupa, madalya ve sertifika takdim edilecek.

Trabzon, bu organizasyonla sporun ve dostluğun evrensel ruhunu bir kez daha en güzel şekilde yaşatacak.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzon Haber Haberleri