Trabzon'da göçmen kaçakçılığı operasyonu! 4 göçmen kaçağı ve 1 organizatör yakalandı

Trabzon'da göçmen kaçakçılığına yönelik operasyonlar devam ediyor.

Trabzon'da, göçmen kaçakçılığının önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, önemli bir operasyon gerçekleştirildi.

Trabzon'da yapılan titiz ve planlı çalışmalar sonucunda, yasadışı yollarla Türkiye’ye giriş yapmaya çalışan 4 yabancı uyruklu şahıs ve bu girişimi organize eden 1 kişi yakalandı.

Yakalanan şahıslarla ilgili olarak gerekli adli işlemler başlatıldı.

Yakalanan şahısların yasadışı yollarla ülkeye nasıl giriş yaptığı ve organizatörlerin bu süreçteki rolü titizlikle inceleniyor.

Trabzon Valiliği, göçmen kaçakçılığı ile mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini ve bu tür yasadışı faaliyetlere karşı sıfır tolerans politikası uygulandığını belirtti.

Valilikten yapılan açıklamada, “Göçmen kaçakçılığı insanlık suçudur ve bu tür suçlarla mücadelede tüm birimlerimiz seferber durumdadır. Emniyet güçlerimiz, sınır güvenlik birimlerimiz ve istihbarat teşkilatımız arasında tam bir işbirliği içinde çalışılmaktadır” denildi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haber Haberleri