Trabzon’da İtfaiye kavşağındaki viyadük mecliste gündem oldu

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Haziran ayı Meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin Haziran ayı Meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda İtfaiye kavşağındaki viyadük üstgeçit gündeme geldi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, söz konusu yer için “İtfaiye kavşağı ve Reşadiye kavşağındaki üst geçidin bir an önce yıkılarak. Çok daha güzel bir görüntüye kavuşması lazım. Önümüzde garip bir yapı var. Hatadır yapılmıştır. Bu hususu burada gündeme getirmek istedim” ifadelerini kullandı.

Ataman’ın açıklamalarına katılan CHP Grup Başkanvekili Turgay Şahin “Atilla Bey güzel bir yere temas etti. Orada balıkçılara yapılan bir yer var. Oraya kadar olan dolmuş duraklarının olduğu bir alan var. Oranın da o projenin içerisine katılması ve orada bir bütünlük sağlanması”

“O üst geçit için burada 3 ay yalvardım. Oranın ulaşıma katkısının olmayacağını söyledim. Anıtlar kuruluna kadar gittim. Oranın yıkılması lazım. O zaman buna kim evet demiş se parasının da ondan alınması lazım” şeklinde konuştu.

Şahin’in ardından söz alan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ataman’ı onaylayarak “Viyadük konusunda Atilla Başkanımıza ben de katılıyorum. Onun oradan kaldırılması kamu yararına olacaktır.

Pazarkapı’daki viyadük konusu değerlendirildi. Biz de viyadük konusunda aynı şeyi düşünüyoruz. Bunun bir prosedürü var. Karayolları Genel Müdürlüğü ve Ulaşım Bakanlığı ile alakalı gerekli çalışma yapılır” ifadelerini kullandı.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzon Haber Haberleri