Trabzon'da karın keyfini böyle çıkardı! Kaldırım üzerinde kayak

Trabzon'da bir vatandaşın, etkili olan kar yağışı sonrası kaldırım üzerinde kayak yaptığı anlar sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Trabzon'un Akçaabat ilçesi Yıldızlı Mahallesi'nde bir vatandaş, yoğun kar yağışının ardından ilginç bir yönteme başvurdu. Kaldırım üzerinde kayak yapan vatandaşın bu anları sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Beyaz örtüyle kaplanan sokaklarda kayak yaparak ilerleyen vatandaş, adeta doğaçlama bir kayak pistinde kayıyormuş gibi görüntülendi. Sosyal medyada paylaşılan bu eğlenceli anlar, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Kar yağışı sonrası günlük hayatı zorlaştıran hava koşullarını eğlenceye çeviren vatandaş, izleyenlerden de tam not aldı. Sosyal medya kullanıcıları, "Trabzon’da her şey mümkün", "Şehirde kayak keyfi" gibi yorumlarda bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haber Haberleri