Trabzon'da Kültür Yolu Festivali'ndeki görüntüye sert tepki! "LGBT sevgisi aşılanıyor"

Yeniden Refah Partisi'nden Trabzon Kültür Yolu Festivali tepkisi geldi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın düzenlediği Kültür Yolu Festivalleri'nin Trabzon ayağı bugün itibarıyla başladı. Festival 9 gün boyunca devam edecek.

Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanlığı'ndan, bugün başlayan Kültür Yolu Festivali için LGBT tepkisi geldi.

Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanlığı'nın açıklaması şu şekilde;

Trabzon'da dün başlayan Kültür Yolu adlı Festivalin, Amerikan Festivallerine benzetildigini, LGBT şapkalı palyaçoların Trabzon sokaklarında dolaştırıldığını üzülerek şahit olduk.

Samimiyet bunun neresinde? Bu Festivali kim yapıyor?
AK Parti'nin Kültür Bakanlığı yapmıyor mu? Bu nasıl bir aymazlıktır? Milletin paralarıyla milletin çocuklarına LGBT sevgisi aşılanıyor. Bunların Türk kültürü ile ne ilişkisi var?

Üstelik bu kadar ekonomik sıkıntının olduğu bir ortamda devletin bir Bakanlığı bu tür israflardan kaçırması gerekirken israf tedbirleri aldık diyerek Diğer taraftan da bu tür harcamaları nasıl izah edeceksiniz?

AK Parti'nin artık bütün değerleri istismar ettiğini görmekteyiz.

Bir yanda İstanbul Sözlesmesi'ni fesh edeceksiniz. Diğer yanda Siyonizmin en büyük projesi olan LGBT'ye çaktırmadan destek vereceksiniz. Bu milleti artık kandıramazsınız. Bu millet sizin samimiyetsizliğinize kanaat getirmiştir.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (9)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzon Haber Haberleri