Trabzon’da muhteşem düğün! Funda Arar sahne aldı

Kevser ve Gökmen Keleşoğlu’nun oğlu Recep Taha, Aysel ve Ercan Akbaba çiftinin kızı Sedanur ile hayatlarını muhteşem bir düğün ile birleştirdi.

Trabzon'un önde gelen iş insanlarından AGK İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Gökmen Keleşoğlu, oğlu Recep Taha'yı görkemli bir düğünle evlendirdi. Keleşoğlu ailesi, Trabzon Ramada Otel'de düzenlenen düğünle mutlu anlara tanıklık etti.

Kevser ve Gökmen Keleşoğlu’nun oğlu Recep Taha, Aysel ve Ercan Akbaba çiftinin kızı Sedanur ile hayatlarını birleştirdi. Düğün, Trabzon’un seçkin simalarının ve iş dünyasından önemli isimlerin katıldığı geniş bir davetli kitlesine ev sahipliği yaptı.

Funda Arar Rüzgarı Esti

Türkiye’nin en önemli ses sanatçılarından biri olan Funda Arar, geceye şarkılarıyla renk kattı. Genç çift, ilk danslarını Arar’ın şarkıları eşliğinde yaparak, konuklara duygusal anlar yaşattı. Gece boyunca misafirler, ünlü sanatçının şarkılarıyla adeta bir müzik şöleni yaşadı.

Çiftin nikahı Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya tarafından kıyıldı. Nikahın ardından davetliler, müzik ve dans dolu bir geceyle eğlendi.

Gökmen Keleşoğlu'nun oğlunun düğünü, Trabzon’da uzun süre konuşulacak bir etkinlik olarak hafızalara kazındı.

​​​​​​​

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzon Haber Haberleri