Trabzon'da o belediyeden ücretsiz tuvalet kararı!

Trabzon'da Yomra Belediyesi, cami tuvaletlerinin ücretsiz hale getirilmesi yönünde karar aldı.

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, ilçe merkez mahallelerinde bulunan üç büyük caminin tuvaletlerini ücretsiz hale getirdi.

Daha evvel Kaşüstü Mahallesi Ulu Cami ile Sancak Mahallesi Merkez Cami tuvaletlerini belediye bünyesine alarak ücretsiz hale getiren Başkan Bıyık, son olarak Sancak Mahallesi’nde bulunan Yeni Cami tuvaletlerini de aynı yöntemle ücretsiz hale getirdi. Daha evvel özel sektör tarafından işletilen tuvaletlerin tüm temizlik işlemleri belediye tarafından yapılırken halka ücretsiz olarak hizmet veriyor.

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, abdest alacak vatandaşın tuvalet ücreti ödemek zorunda kalmasını kabullenemediğini ifade etti.

“Belediyeler halka hizmet için vardır” diyen Başkan Bıyık, “Sancak ve Kaşüstü mahallelerimizde bulunan üç merkez camimizin de tuvaletleri artık halkımıza ücretsiz olarak hizmet veriyor. Temizlik işlemleri düzenli olarak belediyemiz tarafından yapılıyor. Bu uygulamamıza kesintisiz olarak devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzon Haber Haberleri