Trabzon'da okul açılışına Damga vuran fotoğraf! Ertuğrul Doğan ve Şenol Güneş...

Trabzon'da yeni bir spor Lisesi açıldı.

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde hayata geçirilen İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi Kompleksi’nin açılışı bugün gerçekleştirildi.

Okulun açılışına Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Gaziantep Valisi Kemal Çember, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya ile Gaziantep Milletvekilleri, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Vakıfbank Voleybol Takımının Sporcuları ile Trabzon ve Gaziantep Protokolü katıldı.

Açılışta en çok ilgi gören iki Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş oldu. İkilinin verdiği poz ise sosyal medyada gündem oldu. Şenol Güneş'in Başkan Doğan'ın omuzuna elini attığı kare dikkat çekti.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzon Haber Haberleri