Trabzon’da sel olmuştu! O mahallelerde 5 gün su yok

22 Eylül perşembe itibariyle Trabzon'un 4 ilçesinde planlı su kesintisi yaşanıyor. Arsin ilçesinde dün başlayan su kesintisi ise 5 gün boyunca devam edecek. Su kesintisi: 22.09.2024

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TİSKİ) Trabzon’da 4 ilçe 20 mahallede su kesintisi yaşandığını açıklandı.

TİSKİ'de yer alan bilgiye göre;

Arsin ilçesinde dün saat 14.00’de kuyu bağlantı çalışması dolayısıyla başlayan su kesintisi 5 gün devam edecek.

Arsin’in Yolüstü, Yeşilyalı, Yeşiltepe, Yeşilce, Kuzguncuk, Nuroğlu, Gölcük, Yeni Mahalle, Yalı, Dilek, Şenkaya, Çubuklu, Cumhuriyet, Cudibey, Fatih ve Güzelyalı mahallelerinde dün 14.00’de başlayan kesinti 26 Eylül Perşembe gününe kadar devam edecek.

Çaykara ilçesi Işıklı Mahallesi'nde içmesuyu şebeke hattı arızası sebebiyle 09.00-12.00 saatleri arasında su verilmeyecek.

Sürmene ilçesi Çamburnu ve Yeniay Mahallesi'nde ana şebeke arızası sebebiyle dün 19.30’da başlayan su kesintisi bugün 12.30’a kadar devam edecek.

Araklı ilçesi Özgen ve Yiğitözü Mahallesi'nde içmesuyu şebeke hattı arızası sebebiyle dün 21.00’de başlayan su kesintisi bugün 22.00’ye kadar devam edecek.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haber Haberleri