Trabzon’da ucuz et için tarih belli oldu! 30 milyon TL’lik anlaşma

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, vatandaşa daha uyguna et, süt ve unlu gıda ulaştırmak için Et ve Balık Kurumu ile protokol imzalandığını açıkladı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekim Ayı Meclis toplantılarının sonuncusu Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in başkanlığında bugün yapıldı.

Başkan Genç, İskenderpaşa Mahallesi’nde yapılmakta olan markete et, süt ve unlu gıdaların alımı için Et ve Balık Kurumu ile 30 milyon TL’lik bir protokol imzalandığını açıkladı.

Başkan Genç, “Et ve Balık Kurumu daha uyguna gıda temin eden bir kurumumuz. Bizde vatandaşımızı buradan yararlandırabilir miyiz üzerine çalıştık ve mutabakat sağladık.

Meydan bölgesinde çalışma yaptık. Sadece et değil diğer gıda ürünlerini de vatandaşa daha uyguna ulaştırmak için protokol imzaladık. 5-10 güne yürürlüğe alacağız.” dedi.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzon Haber Haberleri