Trabzon'da uyuşturucu can aldı!

Trabzon'un Yomra İlçesinde uyuşturucu kullanımı sonrası bir kişi hayatını kaybetti

Trabzon'un Yomra ilçesi Sancak Mahallesi'nde, 11 Haziran 2024 günü saat 16.20 sıralarında, C.Ç. (27), E.A. (29), B.D. (23) ve E.K. (28) adlı şahısların bir ikamette uyuşturucu madde kullanımı sonrası fenalaşmaları üzerine 112 acil servisi aranarak çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldılar.

E.A. isimli vatandaşın hayati tehlikesi devam ederken, hastanede tedavisinin sürdüğü blitildi. B.D. ve E.K. ise tedavilerinin ardından taburcu edildiler. C.Ç. ise hastanede tedavi gördüğü sırada vefat etti.

Olayla ilgili yürütülen soruşturmada şahıslara uyuşturucu madde temin ettiği belirlenen M.A. (22), M.K. (42) ve E.A. (30), Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla emniyet ekiplerince gözaltına alındı. Şahısların ikametlerinde yapılan aramada 7.86 gram skunk esrar maddesi ve 3 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirilerek el konuldu.

Ayrıca, hastaneden taburcu edilen B.D. ve E.K. hakkında uyuşturucu madde kullanmak suçundan soruşturma başlatıldı

. Söz konusu olayla ilgili soruşturma işlemleri devam ediyor.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzon Haber Haberleri