Trabzon’da yaşlılar unutulmadı! “Görevimiz hayatlarını kolaylaştırmak”

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in eşi Arzu Genç, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek huzurevinde kalan yaşlı vatandaşlarla bir araya geldi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in eşi Arzu Genç, Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, AK Parti Akçaabat İlçe Kadın Kolları Başkanı Satu Şahin, Kadın ve Aile Hizmetleri Şube Müdür Vekili Fatma Kara ile Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim'in eşi Yasemin Ekim'in eşlik ettiği Arzu Genç, Yıldızlı'daki Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek yaşlılarla bir araya geldi.

Genç ve beraberindekiler, yaşlılarla sohbet ederek onlara moral verdi. Ziyaret esnasında yaşlılarla kucaklaşan ve sohbet eden Arzu Genç, yaşlıların toplumun en değerli hazineleri olduğunu vurgulayarak, “Yaşlılarımız, geçmişle gelecek arasındaki köprülerimizdir. Onların her birinin birer koca çınar gibi hayat hikayeleri var.

Bizim görevimiz, onların yaşamlarını kolaylaştırmak ve kendilerini yalnız hissetmemelerini sağlamak” dedi.

Huzurevi sakinleri ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını belirtirken, huzurevi personeli de Arzu Genç’e, yaşlı bireylerin yaşam kalitesini artırmak için yürütülen çalışmalara verdiği destekten ötürü teşekkür etti. Arzu Genç, huzurevi ziyaretinin ardından Derecik Mahallesi'nde yaşayan 107 yaşındaki Abdülkadir Bülbül'ü de evinde ziyaret etti.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzon Haber Haberleri