Trabzon'daki Ajet rötar sorunu meclis gündeminde!

Ajet firmasının Trabzon seferlerindeki sürekli oluşan rötarlar Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis'inde gündeme geldi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantıları başladı.

Toplantının ilk gününe başkan Ahmet Metin genç Başkanlık yaptı. İlk gün 19 madde görüşülmek üzere ilgili komisyonlara devredildi.

Ajet firmasına ait Trabzon seferlerinde yaşanan rötar sıkıntısı Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis'i toplantısında gündeme geldi.

Ajet firmasına ait uçuşlarda sebep belirtilmeksizin uzun saatler süren gecikmeler yaşanıyordu. Bugün gerçekleştirilen Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis'i toplantısında bu durum da gündeme geldi.

"BU KONUDA BİR ÇALIŞMA VAR MI?"

Meclis toplantısında söz alan CHP Grup Başkanvekili Cüneyt Zorlu " Ajet Trabzon uçuşlarında gerçekleşen uçuş gecikmeleri hepimizin malumu. Bu konuda bir çalışma var mı?" dedi.

"SORUNU BAKANLIĞIMIZA İLETTİK"

Bu sorunun ardından Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, konunu takibinde olduklarını belirterek ""Ajetle ilgili yaşanan sorunu bakanlığımıza ilettik takibinizde olan bir husustur. gelen bilgiyi sizlerle paylaşacağız." ifadelerini kullandı.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzon Haber Haberleri