Trabzon’dan Bahçeli’nin açıklamalarına sert tepki! “Sizi Türk Milleti affetmeyecek”

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Trabzon Şubesi’nden Devlet Bahçeli’nin açıklamalarına sert tepki geldi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Trabzon Şubesi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin partisinin grup toplantısından yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık, tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği olarak, son 10 gündür yeni bir süreci aşama aşama milletimize empoze etmeye çalışanların tutumunu erken teşhis ederek, 15 Ekim'de kaygılarımızı dile getiren bir basın açıklaması yapmış bulunmaktayız.

BARIŞ EN BÜYÜK DİLEĞİMİZ

Sinir uçlarımızı uyandırmaya kalkarlarsa, önünde duramayacakları bir sele maruz kalacakları konusunda kamuoyunu uyardık. Biz şehit aileleri ve gaziler olarak, uluslararası dinamikleri, büyük projeleri ve çok bileşenli denklemleri de göz önünde bulundurarak, terör örgütünün silah bırakmasını ve lağvedilmesini istiyoruz. Bu ülkede huzur ve barışın hakim olması en büyük dileğimizdir.

Türk milletinin hassas değerlerine sahip çıkacağını umduğumuz kişilerin, utanç ve kızgınlıkla izlediğimiz açıklamalar yapmasını büyük bir üzüntü ile takip ettik. Sanki Türk ordusu terörle mücadelede başarısız olmuş gibi, eli kanlı terör örgütü liderinden medet umar bir şekilde, Gazi Meclisimiz çatısı altında konuşturulmasını asla kabul etmiyoruz. Bir sonraki adımda meclis lokantasında yemek mi ikram edeceksiniz?

ASLA AFFETMEYECEĞİZ

Katillere "umut hakkı" tanımaya çalışanlar, babaları ellerinden alınan şehit çocuklarının umutlarını hiç düşünmediniz mi? Ülkemizin ve insanımızın değerlerini düşünmeden, cezaevlerinde terör yandaşlarıyla el sıkışmak, millet menfaatlerini hiçe sayarak, kumar masasında el yükseltmek ne demek?

Terörle mücadelede en büyük acıları yaşayan şehit aileleri ve gazilerin; tarihi bir fırsat penceresi olarak gördüğünüz açıklamalara büyük tepki vermesi, bizce kişisel hesaplara kurban etmek değildir. Son yaşanan olaylar, şehit ailelerimizin ve gazilerimizin üzerinden siyaset yapanların inandırıcılıklarını yitirmelerine sebep olmuştur.

Geçmişte olduğu gibi, bize yaşattıklarınız bugün de tarihe kalın harflerle yazılacaktır. Bunu her yerde ve en yüksek sesle haykıracağız. Sizleri yüce Türk milleti affetmeyecektir. Hele ki bizler, asla affetmeyeceğiz.”

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzon Haber Haberleri