Trabzon’dan Devlet Bahçeli’ye sert eleştiri! “Kabul etmeyiz”

Trabzon Çarşıbaşı Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Sevgi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Abdullah Öcalan’a yönelik açıklamalarına tepki gösterdi.

Trabzon Çarşıbaşı Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Sevgi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin partisinin grup toplantısında Abdullah Öcalan’a yönelik açıklamalarına tepki gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada, “Şayet terörist başının tecridi kaldırılırsa, gelsin TBMM'de DEM Grup Toplantısı'nda konuşsun. Terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın” demişti.

Sevgi, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli partisinin gurup toplantısında terörist başı bebek katili Abdullah Öcalan’ın affedilerek Türkiye Büyük Millet Meclisi’de konuşmasını tavsiye etmiştir.

Bu konuşma Türk tarihinde kara bir leke olarak yerini almıştır. Bu konuşma ile şehitlerimizin kemikleri sızlatılmıştır. Bu konuşma bu aziz vatan için evlatlarını şehit vermiş şehit ailelerini derinden yaralamıştır.

Gidişata baktığımızda her gün akıllara durgunluk veren bir beyanla her gün hepimizi öfkelendiren bir ilişki ağı gündeme bomba gibi düşmektedir. Cumhur ittifakı hükümeti PKK’yı meşrulaştırmak için gözü dönmüş, aklını ve hafızasını kaybetmiş, 40 yıldır verilen mücadeleyi, on binlerce şehidimizi ve gazimizi unutmuş gibi hareket etmektedir. Milletimizin, DEM’lene Dem’lene parçalanmaya, bölünmeye ikna olması için tüm ihanet mekanizmaları işleme alınmış, bütün ikna yöntemleri kullanılmaya çalışıldığı görülmektedir.

“MÜSAADE ETMEYECEĞİZ”

İmralı canisi bebek katilini İmralı’dan çıkaracak güç henüz anasından doğmamıştır. Oynanan oyunun farkındayız. Türk milletinin milli birliğini dinamitlemeye çalışan hain bir ittifakın kurulduğunu üzülerek seyretmekteyiz. Bu ihanet tiyatrosunu asla kabul etmemiz mümkün değildir. Bölücü terörün ve terörist başının Türk devletiyle muhatap edilmesine razı olmamız mümkün değildir. Cumhuriyet’in temeli olan milli devlet ve üniter yapının bozulmasına, Türk milletinin barış, çözüm sloganlarıyla bölünmesine müsaade etmeyeceğiz.

Gazi meclisimizin sahibi; yalnız ve ancak Büyük Türk Milleti’dir, öylede kalacaktır. Devlet; terör örgütüyle pazarlık yapmaz, yapamaz, masaya oturmaz, oturamaz. Bunu teklif etmek yüce Türk Milleti’ne ve şehitlerimize hakarettir. Yüce Türk milleti bebek katili gelsin mecliste konuşsun diye çocuklarını şehit vermemiştir. Sayın Bahçeli’nin Türk Milletinden ve aziz şehitlerimizden ve ailelerinden özür dilemesini istiyoruz.”

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzon Haber Haberleri