Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde belediyeye sessiz protesto!

Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde vatandaşlar, belediyeyi protesto etti.

Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde belediye tepki çeken bir karara imza atarak, mera alanlarını ihaleyle satma kararı almıştı. Vatandaşlar alınan karara tepki gösterdi.

Şalpazarı Belediyesi'nin; başta Fidanbaşı, Gökçeköy, Kabasakal, Çamlıca ve Sinlice gibi birçok mahalledeki mera alanlarını satma kararı aldığı belirtildi.

Belediyenin mera alanlarını ihale usulüyle satacak olması, bölgedeki vatandaşların tepkisine neden oldu.

Vatandaşlar, alınan kararın ardından toplantılar gerçekleştirerek, bu kararın hayvancılığa önemli bir darbe vuracağını savundu. Bugün de ilçe meydanında protesto yürüyüşü yapıldı.

Vatandaşlar, Trabzonlu Piyade Üsteğmen Ömer Fatih Ayar'ın Irak'ın kuzeyindeki operasyonda şehit düşmesi nedeniyle protesto yürüyüşünü slogan atmadan, ellerindeki Türk bayrakları ile gerçekleştirdi.

Yürüyüşün ardından yapılan basın açıklamasında; Şalpazarı Belediyesi'ne, mera alanlarının satışından vazgeçilmesi yönünde çağrıda bulunuldu.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haber Haberleri