Trabzon’un yaylalarında kar esareti! Çalışmalar yoğunlaştı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan mahalle ve yayla yollarını açma çalışmalarını sürdürüyor.

Trabzon’un yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı sonrası Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ulaşıma kapanan yolları açmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Çarşıbaşı’nın Şahinli, Köprübaşı’nın Köşk, Taşlı, Yangın, Kovuktaş; Sürmene’nin Gangel; Şalpazarı’nın Alaca; Düzköy’ün Kadırga, Derinoba, Fengo, Alazlı, Beypınarı, Hırsafa; Hayrat’ın Mesoraş; Yomra’nın Sırganlı; Çaykara’nın Mahtala ve Maçka’nın Ambarlı, Mincanos, Kazıklı yaylalarında yollar açılarak ulaşım yeniden sağlandı.

Köprübaşı ilçesi Seslikaya Yaylası’nda mahsur kalan araçlar kurtarılırken, Hayrat ilçesi Göksel Mahallesi’nin kapanan yolu da ulaşıma açılarak vatandaşların mağduriyetinin önüne geçildi.

VATANDAŞ UYARILDI

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Ekiplerimiz, yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan mahalle ve yayla yollarında kesintisiz olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Vatandaşlarımızın ulaşımda sorun yaşamaması ve güvenliği için tüm önlemler alınmış durumda. Özellikle olumsuz hava koşullarında yayla yollarını kullanmamalarını tavsiye ediyoruz.

Herhangi bir acil durumda Trabzon İletişim ve Koordinasyon Merkezi (TİKOM) Alo 153 hattından bize ulaşmaları yeterli olacaktır.” ifadelerine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haber Haberleri