10 numara tamam! Sırada santrfor var: Trabzonspor gözünü kararttı

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da hareketli günler yaşanıyor.

Sezona istediği gibi giriş yapamayan, Süper Lig'in ilk haftasında Sivasspor ile 0-0 berabere kalan ve UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Rapid Wien'e elenen bordo mavililerde yönetim transfer çalışmalarına hız verdi.

Merkez orta saha, 10 numara ve santrfor arayışında olan bordo mavililer, Güney Koreli Hyun-seok Hong'un transferinde sona geldi. Son anda bir pürüz çıkmaması halinde 25 yaşındaki 10 numaranın transferinin önümüzdeki günlerde resmiyet kazanması bekleniyor.

Santrforda gündem Weghorst ve Onuachu

10 numara transferinde sona gelen bordo mavililer, santrfor bölgesi için de temaslarına hız verdi.

Onuachu için Southampton'u indirime gitmesi yönünde ikna çabasında olan Trabzonspor yönetimi, bir yandan da Wout Weghorst ismi için temaslarda bulunuyor.

Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda pivot özellikli bir santrforu kadrosuna katmak isteyen Trabzonspor'un, Onuachu için Southampton, Wout Weghorst için Burnley ile pazarlıklarına devam ettiği, iki oyuncudan birini alma konusunda ısrarcı olduğu kaydedildi.

Trabzonspor'un gündemine gelen Wout Weghorst daha önce Türkiye'de Beşiktaş formasını terletmiş, 18 maçta 9 gol ve 4 asistlik katkı sağlamıştı. Deneyimli golcü, Premier Lig devi Manchester United'da da forma giymiş ancak beklentileri karşılayamamıştı.

Weghorst'un Burnley ile 1, Onuachu'nun Southampton ile 2 yıllık sözleşmesi bulunuyor.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (19)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri