39 yaşında kariyerine devam ediyor! Eski Trabzonsporlu Teofilo bakın hangi takımda...

Bir dönem Trabzonspor formasını da terleten Teofilo Gutierrez 39 yaşında futbol kariyerine devam ediyor.

Ocak 2010-Şubat 2011 arasında Trabzonspor formasını terleten Kolombiyalı golcü Teofilo Gutierrez, 39 yaşında kariyerine devam ediyor.

Aktif futbolculuk kariyerini sürdüren Teofilo, Şubat 2024'e kadar Deportivo Cali formasını giymiş ve Kolombiya 2. Lig ekibi Real Cartagena takımına transfer olmuştu.

Cartagena'da 18 maçta 3 gol ve 7 asist

39 yaşında Real Cartagena takımına transfer olan Teofilo, yeni takımında 18 maça çıkarken 3 gol ve 7 asistlik katkı sağlamış durumda.

Bursaspor maçı ile hafızalarda yer edindi

Başarılı futbolcu, Trabzonspor'da forma giydiği dönemde 24 maçta 8 gol atarken, 2010 yılında Bursaspor'a karşı oynanan ve 3-0 galip gelinen Süper Kupa maçında hattrick yaparak akıllarda kalmıştı.

Kadro dışı kalmıştı

Teofilo, bordo mavili takımda forma giydiği dönemde şehirden ayrılarak izinsiz olarak antrenmanlara çıkmamış ve bir süre kadro dışı bırakılmış, daha sonra da Şubat 2011'de 1.5 milyon Euro bedelle Arjantin ekibi Racing Club'un yolunu tutmuştu.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri