Adam Buksa'dan Trabzonspor açıklaması "Trabzonspor'dan teklif..."

Trabzonspor'un gündeminde olduğu belirtilen Adam Buksa'dan açıklama geldi.

Trabzonspor'un forvet transferinde gündemine aldığı iddia edilen Adam Buksa'dan flaş açıklama geldi.

Polonya basınından Foot Truck'a konuşan 27 yaşındaki golcü oyuncu Trabzonspor'dan teklif aldığına ilişkin haberleri yalanladı.

ADAM BUKSA: TRABZONSPOR'DAN RESMİ TEKLİF ALMADIM

Lens'ten yaz döneminde ayrılması beklenen Adam Buksa geleceğiyle ilgili şunları söyledi:

"Her şey bana bağlı değil ama oldukça fazla ilgi var. Menajerimle düzenli temas halindeyim.

Elbette bugün için öncelik EURO ve görüşmeler ne kadar ilerlemiş olursa olsun bunu değiştirmeyeceğim. Ancak EURO'nun ötesinde bir numaralı hedefimin kulüp değiştirmek olduğunu söyleyebilirim.

Türkiye pazarı kesinlikle cazip, Türkiye'yi iyi tanıyorum ve ülkeyi çok sevdim. Tekrar bu yöne gidebileceğimi göz ardı etmiyorum.

Ancak dikkate aldığım tek seçenek de bu değil. Trabzonspor'dan bana resmi bir teklif gelmedi, bunu inkar edebilirim. Trabzonspor'dan resmi bir teklif almadım."

TÜRKİYE'YE TRANSFER OLMAYA SICAK BAKIYOR

Geçen sezon Süper Lig'de 33 maçta görev alan Adam Buksa Antalyaspor formasıyla toplam 16 gole imza attı ve 2 de asist yaptı.

Buksa Trabzonspor'un kendisine teklif yaptığıyla ilgili iddiaları yalanlasa da Türkiye'ye transfer olmaya sıcak baktığını ifade etti.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri