Ahmet Çakar'dan Trabzonspor maçı için flaş yorum! "Hem cahil hem de yetersiz..."

Ünlü hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, Gaziantep FK - Trabzonspor maçında hakem yönetimine dair değerlendirmelerde bulundu.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 6. hafta mücadelesinde deplasmanda Gaziantep FK ile 0-0 berabere kaldı.

Hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, Trabzonspor'un faul gerekçesiyle iptal edilen golü ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.

Ahmet Çakar, "Trabzonspor, VAR hakemi tarafından katledilmiştir ve puanı çalınmıştır. Böyle gol iptal edilmez, ayıptır" dedi.

Ahmet Çakar'ın maç sonu değerlendirmesi şu şekilde;

"Böyle gol iptal edilmez, ayıptır"

Trabzonspor, Gaziantep'te anlayamadığım ve ifade edemediğim bir şekilde katledilmiştir.

VAR hakemi, nizami bir golde, bir ikili mücadelede, itti filan diyerek Trabzonspor'un golünü iptal etmiştir. Bu nasıl bir iptal? Böyle bir iptal mi var? Trabzonspor, VAR hakemi tarafından katledilmiştir ve puanı çalınmıştır. Sebebini bilmiyorum. Böyle gol iptal edilmez, ayıptır.

"Niye VAR'a uyuyorsun?"

İbrahim Hacıosmanoğlu, net söylüyorum. Trabzon'u yediler ve katlettiler. Bir hakem olarak, Volkan Bayarslan iyi çocuktur ama VAR'da baktı "Bunun için mi beni çağırdın" dedi ama ona uydu. Niye VAR'a uyuyorsun?

"Hem cahil, hem yetersiz hem de bu seviyelerde tecrübesi olmadığı için..."

Bir ikili mücadelede el kafaya temas edebilir. Bu pozisyon, bildiğimiz surattan itme değil. Bunu değerlendirecek VAR hakemi; hem cahil, hem yetersiz hem de bu seviyelerde tecrübesi olmadığı için hakemi çağırdı. Volkan golü iptal ederken, "Allah kahretsin" der gibiydi. Onu yüz ifadesinden anladım. Trabzonspor katledildi.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri