Trabzonspor'da Avcı galibiyet sonrası açıkladı! "Çok net bilmeleri gerek"

Trabzonspor'da Abdullah Avcı, İstanbulspor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 36. hafta mücadelesinde İstanbulspor'u konuk etti ve sahadan 3-0 galip ayrıldı. İstanbulspor karşısında Trabzonspor'un golleri Paul Onuachu(2) ve Meunier'den geldi.

Bordo mavili takımda Teknik Direktör Abdullah Avcı mücadele sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı'nın açıklamaları şu şekilde;

Sözlerim başta kendi annem olmak üzere tüm annelerin gününü kutlayarak başlıyorum.

3 maçımız kaldı, 1'i final. Hepsini kazanıp sezonu kapatmayı amaçlıyoruz.

Her zaman söylüyorum, taraftarımız bizi bırakmasın. Ankaragücü maçı ile ceza bitecek. Yalnız kalınca konsantrasyon zor oluyor.

Önceki haftalardan ders çıkarıp maça iyi başlamak istedik. Ligin en fazla duran toptan gol yiyen takımı ile oynadık. Buna çalıştık. Böyle gol bulmak sevindirici.

Zaman zaman oyundan kopmalar oldu. 3 gol sonrası sakatlık ihtimaline karşı bazı oyuncuları çıkardık. Önümüzde Başakşehir maçı var.

Edin harika bir profesyonel. Bugün onu da korumak amaçlı oyundan çıkardım.

Oyuncularla bire bir iletişimim sürüyor. Transferler hemen sonuçlanmıyor. Gidecekler için de gelecekler için de. Oyuncularım düzgün karakterli. Onların da önceliği takıma katkı vermek. Şu an itibarıyla gitme durumu olan oyuncularla ilgili problem yok.

Penaltı pozisyonunu çok öncelemedim ama hocalar penaltı dedi. VAR'dan öyle bir karar çıkmadı. Bunları çok konuşmuyorum.

Trezeguet harı harıl çalışıyor. Sağlık ekibi ile tedavisine devam ediyor. 1-2 gün içinde Başakşehir maçında oynayıp oynamayacağı belli olacak.

Kupa ile ilgili süreç TFF ile devam ediyor. Stadyum ve oynanacak zemin önemli. Taraftar her yerde bizimle olacaktır. Başkanla da stadyum konusunda düşüncelerimi paylaştım.

2014'ten itibaren en fazla puan ortalaması olan teknik heyet ve ekibimiz var. Trabzonspor'da da böyle. Şampiyonlukta rekorlar kırılmıştır. Önümüzdeki sezon daha farklı ve agresif bir takım olacak. Artık oyunun tek yönü yok. Bunu çok net olarak bilmeleri gerek. Detaylı şekilde yeni sezona hazırlanıyoruz.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (10)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri