Avcı'nın yardımcısından Trabzonspor ve Trabzon için flaş sözler

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın yardımcılığını yapan Önder Karaveli bordo-mavili takımda ve Trabzon'da yaşadığı sürece yönelik açıklamada bulundu.

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın yardımcılığını yapan Egemen Korkmaz ve Mustafa Sarp'ın görevinden ayrılması sonrası göreve gelen Önder Karaveli bordo-mavili takımda ve Trabzon'da yaşadığı sürece yönelik açıklamada bulundu.

Katıldığı bir televizyon programında Trabzonspor'da ve Trabzon'da yaşadığı deneyimlere ve ayrılık sürecine dair açıklamalarda bulunan Önder Karaveli şu ifadelere yer verdi;

Benim adıma güzel günlerdi. Hem Abdullah Avcı ile birlikte olmak hem Trabzonspor’da çalışan bir antrenör olmak gerçekten hem keyifli hem de gurur verici bir durumdu. Geçmişte şampiyonluk yaşamış bir hocayla olmak güzeldi. Zaman zaman örnek aldığım bir teknik direktördür.

"GÜZEL BİR SÜREÇTİ"

Ama yeniden oluşan takım, yeni oyuncular ve yeni oyuna geçiş için biraz zamana ve sabra ihtiyacı vardı. Ben bunun Trabzon’a özel olduğunu düşünmüyorum ülkede insanların sabrı az. Futbolda biraz daha az diğer ortamlara göre. Skorlara yansımayan zaman zaman iyi oyunlar olan ama Avrupa Kupası’nda eleniş ve Lig’de bir maç oynayabildik zaten deplasmanda Sivas maçıydı kısa süren bir zaman oldu. Ama her şeye rağmen güzel bir süreçti.

"BAZEN OLMUYOR"

Süresi kısa ama bitişinde problemi olmayan karşılıklı anlaşarak başkan ve hocanın zaten çok saygın bir diyaloğu var. İnsanları yıpratmadan çok kısa sürede bitti. Çok güzel şeyler düşünüyorduk ve hayal ediyorduk. Kampın başladığı 1. gününden beri çok çaba harcadık ama bazen olmuyor.

Trabzon’da geçirdiğimiz zaman çok güzeldi. Trabzon’da insanları olumsuz diye nitelendirdiği o sahip çıkma hissi çok güzel. İnsanların yaşadığı şehrin takımını tutması çok güzel bir şey.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri