Bakan Uraloğlu ve Memişoğlu yarın Trabzon'a geliyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Trabzon'a geliyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, yarın Trabzon’a önemli ziyaretler gerçekleştirecek. Ankara’dan Trabzon’a uçuş yapacak olan bakanlar, sabah saat 9:00'da Trabzon Valiliği’nde programlarına başlayacak.

Valilikteki ziyaretlerinin ardından, saat 9:50'de Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret edecek olan Uraloğlu ve Memişoğlu, burada belediye yetkilileri ile görüşmeler yapacak.

Bakanlar, 10:30’da Trabzonspor’un 50. Yıl Etkinliği'ne katılarak, kulübün bu önemli gününde yer alacaklar. Etkinliğin ardından bakanlar, kendi bakanlıklarına bağlı kurumları ziyaret etmek ve saha incelemeleri yapmak üzere ayrı programlara geçiş yapacaklar.

Günün sonunda ise Trabzonspor’un Ruzomberok ile oynayacağı maçı tribünden takip edecek olan Uraloğlu ve Memişoğlu, spor severlerle bir araya gelecek.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri