Başkan Doğan’dan anlamlı ziyaret! Minik Hüseyin kupa ile buluştu

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, hayatını kaybeden Hüseyin Bayraktar’ın mezarını ziyaret ederek, 2021-2022 şampiyonluk kupasını Hüseyin'e ithafen götürdü.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, beyin tümörü nedeniyle 13 yaşında hayatını kaybeden Trabzonspor taraftarı Hüseyin Bayraktar’ın mezarını ziyaret ederek, 2021-2022 şampiyonluk kupasını Hüseyin'e ithafen götürdü.

Hüseyin Bayraktar'ın babası konuya ilişkin çekilen videoda yaptığı açıklamada "Burası Akçaabat'ın Ambarcık kötü, şu anda biz başkanımızı bekliyoruz. Oğlum 2021 yılında rahmetli olduktan sonra Annesi, eşim şampiyonluk kupasını mezarında çok görmek istiyordu. Başkanımız sağ olsun Sütlüce'de bize kulak verdi. Sesimize kulak verdi bizi kırmadı. Söz verdi ve bugün başkanımız bizi aradı ve bugün başkanımız bize gelecek.2021-2022 şampiyonluk kupasını oğlumun mezarına götüreceğiz. Oğlum da mutlu olacak hepimizde mutlu olacağız." dedi.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, sözünü gerçekleştirdiği esnada yaptığı açıklamada "En büyük isteği Trabzonspor'un şampiyonluğunu görmekti. Nasip olmadı ama biz bugün burada kendisi için kupayı buraya getirdik. Tabi Allah kimseye evlat acısı vermesin tekrardan Allah rahmet eylesin" ifadelerini kullandı.

Ardından tekrardan açıklamalarda bulunan Hüseyin Bayraktar'ın babası, "Başkanım yönetimiyle beraber geldi. 2021-2022 kupasını oğlumun mezarıan götürdü kendi elleriyle bıraktı. Oğlumun bunları gördüğüne inanıyoruz. Eşim, çocuklarım ve biz çok mutlu olduk. Başkanımızın bize kulak vermesi bizi apayrı mutlu etti. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Yönetime çok teşekkür ediyoruz. İyi ki Trabzonspor'umuz var hepsine tek tek teşekkür ediyorum sağ olsunlar." ifadelerini kullandı.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri