Başkan Doğan'dan flaş açıklama! "Onuachu, Cham ve Weghorst..."

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan bordo mavililerin Süper Lig'deki 50. yılına özel düzenlenen program sonrası açıklamalarda bulundu.

Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot'un sorularını yanıtlayan Doğan, hem etkinlik hem de transfer çalışmaları ile ilgili konuştu.

Başkan Doğan'ın açıklaması şu şekilde;

Faruk Bey ve Divan Başkanımıza teşekkür ederim. Emeği geçen herkese teşekkürler. Güzel oldu. Lig öncesi olması da iyi oldu. İnsanlara tekrar dokunma şansımız oldu. Şehir dışından gelenler de vardı. Eski hakemler de vardı.

Trabzonspor camiasının büyüklüğünü bir kez daha gördük. Bunun üzerine koymalıyız. Şampiyonluklar arasında uzun süreler olmamalı. Belli başlı şeylerin oturması lazım. Ekonomi önemli. İlerleyen günlerde de bu konuda açıklamalarımız olacak. Yavaş yavaş yönetilebilir bir borcu olan ve borcunu azaltmış bir Trabzonspor olarak mücadele vereceğiz.

İki tarafın dengesi kurulmalı. Akademideki olayın çok farklı boyuta getirilip, a takıma geçişlerinin profesyonelce yapıldığı düzene geçmeliyiz. Bunları yaparken de yarışmak zorundayız. Geçen sezonu kimse kabul etmez. Hayatın gerçekleri dahilinde değişimi yaşıyoruz ve yaşamaya da devam edeceğiz.

Yeni sezona kitlendik. Neler yapabileceğimizi biliyoruz. Birkaç eksik var. Bunları da bu hafta ya da önümüzdeki hafta içinde tamamlayıp yine paraya karşı emeğin mücadelesini vereceğiz.

Onuachu, Cham ve Weghorst. 3 isim de gündemde. Oyuncularla alakalı sorun yok. Kulüpler konusunda hızlı şekilde ilerliyoruz ancak bazılarının inadının kırılmasını bekliyoruz. Bazı isimler de var. Henüz basına düşmedi.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (12)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri