Başkan Genç'ten Trabzonspor'un Kartal projesi için açıklama

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'ten, Trabzonspor'un Kartal projesi için teşekkür mesajı geldi.

Trabzonspor, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın onayıyla Kartal arazisinin 29 yıllık süre için tahsisinin gerçekleştiğini duyurmuştu.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Kartal arazisi konusunda yaşanan gelişme sonrası açıklamalarda bulundu.

Genç, başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere tesislerin Trabzonspor'a kazandırılmasında emeği olan isimlere ayrı ayrı teşekkür etti.

Ahmet Metin Genç'in açıklaması şu şekilde;

"Sevdamız Trabzonspor’a ekonomik olarak büyük katkılar sağlayacak Kartal Tesisleri Projesi'nin hayata geçmesine sundukları katkılardan dolayı başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum’a, önceki dönem Bakanımız Sn.Berat Albayrak’a, takipleri nedeniyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Abdulkadir Uraloğlu'na, kıymetli Milletvekillerimize, Trabzonspor Başkanımız Sn. Ertuğrul Doğan’a ve emeği geçen önceki dönem başkanlarımıza müteşekkiriz."

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri