Beşiktaş 2. Başkanı Yücel'den Trabzonspor maçı öncesi flaş açıklama! " Hakemin sonucu..."

Trabzonspor'un rakibi Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Beşiktaş'ı konuk edecek.

Yarın akşam 20.00'da Papara Park'ta oynanacak mücadele öncesi Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, açıklamalarda bulundu.

Yücel, karşılaşmaya yönelik yaptığı açıklamada "Centilmence bir maç olsun. Hakemin sonucu etki etmediği bir maç olsun. Ertuğrul Doğan başkan bizi ağırlayacak misafirperverlikten dolayı teşekkür ederim. Fair-play ruhunda güzel bir müsabaka izleyeceğimizi düşünüyorum. Şenol Güneş hayırlı olsun. Beşiktaş’a çok emeği var. hoca değişince her takımda reaksiyon olur. Biz çıkıp mücadelemizi vereceğiz galip ayrılacağımızdan şüphemiz yok" dedi.

Yaz transfer döneminde yaptıkları çalışmaları anlatan Hüseyin Yücel, şunları söyledi:

"Güzel bir start verdik. Gelenler gidenler dahil olmak üzere 36 oyuncu gitmiş gelmiş 3 ayda dile kolay. Süre çok kısa ve zor bir iş bu. Nokta atışı transferler yaptık. Tam olsun bir olsun dedik. Hocamızın payını vermek lazım. Kaliteli ve yeterli oyuncu istedi. Kalabalık olsun istemedi. Karakterli oyuncu soyunma odasına huzur bozmayacak oyuncu talep etti/ onunda payını vermek lazım."


Trabzonspor maçındaki taraftar yasağı ile ilgili ise Hüseyin Yücel "Sonuç olarak devletin almış olduğu bir karar bu. TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na teşekkür ederim. Son ana kadar gerek Trabzonspor olsun gerek valilik olsun elinden geleni yaptı seyircili olması için. Devletimizin aldığı karara saygı duymaktan başka bir durum olmaz. Cumhurbaşkanı bizi kabul etti. Teşekkür ediyoruz. Hep beraber kendilerine oyuncularımızla, yönetimimizle, başkanımızla ziyarette bulunduk. Dertlerimizi anlattık tavsiyelerini aldık. Bu kabul için teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (8)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri