Gaziantep FK - Trabzonspor maçı izle! Kaç kaç? Saat kaçta, hangi kanalda? Maç kadrosu, ilk 11'ler

Trabzonspor, Süper Lig'de 6. haftada Gaziantep FK'ya konuk oluyor.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 6. hafta mücadelesinde deplasmanda Gaziantep FK ile karşı karşıya geliyor.

Kalyon Stadı'nda oynanacak olan müsabaka 20.00'de başlayacak. Müsabakayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Karşılaşma Bein Sports 1'den canlı olarak yayınlanacak.

CANLI TAKİP

Trabzonspor'da tek hedef 3 puan

Ligde oynadığı 4 karşılaşmadan da beraberlikle ayrılan ve sezona istediği gibi başlayamayan Trabzonspor, Gaziantep FK deplasmanından 3 puan ile dönerek çıkışa geçmek istiyor.

Gaziantep FK ile 14. randevu

Bordo mavili takım Gaziantep FK ile daha önce 13 kez karşı karşıya gelirken söz konusu maçlarda mağlubiyet almadı. Trabzonspor, Gaziantep FK müsabakalarında 9 galibiyet ve 4 beraberlik elde etti.

İki takım arasında oynanan son müsabakayı Trabzonspor, 4-2 kazanmıştı.

Trabzonspor'da 7 eksik var

Trabzonspor'da sakatlığı bulunan Enis Destan ve Savic ile henüz fiziksel olarak hazır hale gelmeyen Hüseyin Türkmen, Gaziantep FK deplasmanında görev yapamayacak. Öte yandan kırmızı kart cezalısı olan Visca'nın yanı sıra kafileye dahil edilmeyen Orsic, Serkan Asan ve Poyraz Yıldırım da mücadelede yer alamayacak.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (25)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri