CANLI - Trabzonspor'da Başkan Doğan konuşuyor

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan açıklamalarda bulunuyor.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Papara Park'ta düzenlenen forma lansmanında açıklamalarda bulundu.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Doğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde;

Çok farklı bir sezon yaşadık. Sıkıntılı süreçler yaşadık. Kimse bunun boyunu fark edemez. Bu süreçte yönetim kurulumuz geri adım atmadı. Keşke arkadaşlarımız dostlarımız da Trabzonspor'un yanında olduğunu hissettirseydi. Olmadı, bundan sonra olur inşallah. Tek derdim Trabzonsporlu çocuklara yeni şampiyonluk yaşatmak. Bunu da başarabileceğimize inanıyorum. Çalışmalar ve projeler hazır. Bunun üstesinden geleceğiz.

Güngör Şahinkaya öz dayım. Dolayısıyla Trabzonspor'a benden daha fazlasını katmıştır. 6 şampiyonlukta ve 10'larca kupada var. Farklı gurur ve mutluluklar yaşamış bir isim. Milli takımda altyapılarda çalıştı. Gençleri yetiştirdi. bu saatte neden oldu? Double Pass ile gerçekten akademide başka bir yola geçtik. bundan sonra o yolun peşinden TFF de geldi. Olayı farklı boyuta geçirdik. Artık Double Pass kontrol seviyesine geçti. Kontrol en önemli aşama. Şehri bilen ve güvenebileceğimiz, bu işi yıllarca yapmış bir göze ihtiyaç vardı. Yaptığı iş itibarıyla da sayın Güngör Şahinkaya bundan sonra altyapının başında olacak. Akademi ile yönetim arasındaki bağlantıyı sağlayacak. Nasıl Trabzonspor akademisini geliştirebiliriz gibi birçok konuyu beraber yürüteceğiz.

İhsan Hoca, yıllardır Trabzonspor'un içinde. Ayrılık yaşanmıştı. Onun gibi birçok isim sayabilirim. Kendisini severiz ve sayarız. Sayın Avcı'nın talebi oldu ve biz de yönetim olarak değerlendirdik. Abdullah Avcı ile çalışacak. Görev dağılımını hocamızla beraber belirleyecekler.

Daha önce de örnekler verdim. Bir yönetim geliyor, ekonomik olarak sıkıntı var diyor. Sonra a takımdan 10 oyuncu gitsin, altyapıdan 10 oyuncu alalım diyor. Bizim Doubles Pass ile ilgili ana düşüncemiz şuydu: Altyapıdan oyuncuyu çıkarıyorsun, hazır mı, mental ve fiziki olarak hazır mı? Abdullah Hoca ile konuştuğumuz zaman, oyuncuya her zaman sahip çıkma tarafında. Ahmet Can Kaplan satılmadan önce hocanın oyuncuya ne kadar titrediğini ve hangi konuşmalardan sonra kadroya girdiğine birebir şahidim. Ben de altyapıdan gencecik oyuncuların çıkmasını isterim. Biz de bu sebeple Double Pass ile anlaştık.

Trabzonspor'un yarışması lazım. Ne yaparsam yapayım, ekonomi konusunda ağzımızla kuş tutsak, Trabzonspor'un yarışması lazım. Trabzon'da büyüyen bir çocuk olarak bunun nereye kadar anlamı olduğunu biliyorsunuz. Haklısınız, gençler de olmak zorunda. Bu ekonomik olarak da olmak zorunda. Ben de hocamız da performansını artırmak durumunda. Trabzonspor camiası bunu istiyor. Biz de hep beraber daha iyisini yapmalıyız.

Papara ile birlikte inşallah şampiyonluk yaşarız. Bunun pek çok altyapısı var. Birçok şeyin bir araya gelmesi gerek. Bunları da hallediyoruz. Saha içi ve dışında da birlikte olmak gerek.

Onuachu hocamızla görüşüp çalışmak istediğini söyledi. Menajeri de Onuachu'nun kalmak istediğini iletti. Kulübü 15 milyon Sterlin'de diretti. Biz de kendilerine kiralama teklifi yaptık. Yanıt bekliyoruz.

Kartal konusu masada bekliyor. İnşallah İstanbul takımlarına bonkör olan sistem Trabzonspor'un da mevcut arazisinin süresinin uzatılmasını onaylayacak. Cumhurbaşkanımız bizi bu konuda bizi destekliyor ve onayı mevcut. Ana kumanda anlamında bir sıkıntı yok. Süreci bekliyoruz.

Biten 5, imza aşamasında 3 transfer var. Nwakaeme için Başkan Yardımcımız Nevzat Bey görüşüyor. Hocamızın Nwakaeme'nin dönmesi için talebi oldu. Hocamız da oyuncuyla görüştü. Belli bir aşamaya geldik. Transferin olumlu sonuçlanacağını düşünüyoruz.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri