Abdullah Avcı: "Tüm kupaları alan teknik adam olmak istiyorum"

Trabzonspor'da Abdullah Avcı ve Uğurcan Çakır, Beşiktaş maçı öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası finalinde 23 Mayıs Perşembe günü 20.45'te Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek.

Bordo mavili ekipte Teknik Direktör Abdullah Avcı ve takım kaptanı Uğurcan Çakır, Beşiktaş'ta ise Serdar Topraktepe ve Necip Uysal Atatürk Olimpiyat Stadı'nda ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

ABDULLAH AVCI: AHMET SUAT ÖZYAZICI'DAN SONRA TÜM KUPALARI ALAN TEKNİK ADAM OLMAK İSTİYORUM"

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, basın açıklamasında "Böyle bir masada olmak güzel. Finale kalmak ve finalde dost olmak çok güzel. 159 takımın yarıştığı, 2 takımın finali hak ettiği ve biz de bunu Trabzonspor tarihine yaşatmak istiyoruz. Beşiktaş 10 kez almış, biz 9 kez almışız. Bunu eşitlemek istiyoruz. Trabzonspor tarihi kupalarla dolu. İki takım da kazanmak için sahada olacak.

Rakibimiz çok değerli oyuncu grubuna sahip. Bireysel yetenekleri iyi. Biz her şeyimizle özellikle son 2 aydır oyun olarak çıkış halindeyiz. Finale gelmiş iki takım. Oyunun konuşulduğu, topun oyunda daha fazla kaldığı, performansın konuşulduğu, kaybedenin kazananı alkışladığı, kazananın da kaybedene saygı gösterdiği bir oyun olsun.

Ahmet Suat Özyazıcı’dan sonra tüm kupaları alan teknik adam olmak istiyorum."

Finaller oynamak oyuncu için de teknik adamlar için de buralara kadar gelmek çok değerli. Final bittiğinde kaybeden olmazsın aslında. Yarıştığım tüm kategorilerde önce oyunu ve oyuncuyu geliştirmek için çalıştım. Finaller de kaybettik. Bugün o kaybettiğim finallerin bana katkısı olmuştur. Tamamen futbolun iyileştirme gücü var. Lütfen bunun dışına çıkmayalım. Bu bir oyun. Umarım güzel oyunun olduğu, maç bittiğinde herkesin birbirini alkışladığı bir oyun olur"

Kupa kazanmak ulaşılabilir 2 hedeften biri. Bu büyük camialarda ileriye daha pozitif bakmanı sağlıyor. Biz 6 aydır önümüzdeki senenin planlamasıyla ilgili çalışıyoruz. Bu biraz daha ivme kazandıracak. Sezon başı planlaması da yapıldı. Transferlerin yüzde 50’si bitti şu an itibariyle"

Necip harika bir insan, harika bir oyuncu, harika bir takımdaş. Bu oyuncular kolay yetişmiyor. Bir tanesi de burada, Uğurcan. Bu da altyapıdan çıkmış ve takım kaptanlığı yapıyor. Böyle oyunculara sahip çıkmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

SERDAR TOPRAKTEPE: "KUPAYI SEYİRCİMİZE ARMAĞAN ETMEK İSTİYORUZ"

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe'nin açıklamaları şu şekilde;

Hocamıza teşekkür ediyorum, Abdullah Avcı sevdiğim bir hocam. Maçtan önce de sonra da futbolun konuşulmasını istiyorum. Seyredenlerin zevk aldığı bir maç olmasını temenni ediyorum.

Bu sezon sıkıntılı süreçler yaşadık ve inişli çıkışlı pozisyonlar oldu. Kupayı seyircimize armağan etmek istiyoruz.

Final maçları farklı oluyor. Futbol oynarken de final maçlarının ambiyansını yaşadım. Hoca olarak şimdi futbolcularımla analizi yaptık. Maça şu an itibarıyla hazırız. İnşallah maçın sonucu bizim açımızdan iyi olur. Trabzonspor'a da başarılar diliyorum.

NECİP UYSAL: "TRABZONSPOR'U İYİ ANALİZ ETTİK"

Beşiktaş takım kaptanı Uğurcan Çakır'ın maça dair sözleri;

Yarın bizim için sezonun en önemli maçı. Bu sezon taraftarımızı çok üzdük. Elimizde bir kupa var. tüm arkadaşlarımız bunun bilincinde. Trabzonspor’u iyi analiz ettik. Taraftarı bu kupayla sevindirmek istiyoruz. Trabzonspor’a başarılar diliyorum.

UĞURCAN ÇAKIR: "İNŞALLAH KUPAYI ALAN TARAF BİZ OLURUZ"

Trabzonspor'da kaptan Uğurcan Çakır'ın açıklamaları şu şekilde;

Futbolun konuşulduğu bir maç olmasını diliyorum. Beşiktaş büyük bir camia. Çok iyi oyunculara sahipler ama biz Trabzonspor olarak kupayı kazanıp taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. İnşallah futbolun konuşulduğu, güzel bir ortam olur. İnşallah kupayı alan taraf biz oluruz.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri