Trabzonspor'da Lundstram açıkladı! "Hocamız katkı vereceğimi düşünmese..."

Trabzonspor'da yeni transfer Lundstram açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da yeni transfer John Lundstram, Macaristan kampında değerlendirmelerde bulundu.

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan İngiliz orta alan oyuncusu, bordo mavili takımdan gelen teklifi zorlanmadan kabul ettiğini söyledi.

Lundstram'ın açıklamaları şu şekilde;

Hocamız kulübün tarihi ve kültüründen bahsetti. Beni çok etkiledi. Hocamız benden ne istediğini ve tarzını anlattı. Fikirlerimizin yakın olduğunu gürünce karar vermek de çok kolay oldu.

Çok iyi ve kaliteli bir grupla çalışıyorum. Ben de elimden geleni yapıp katkıda bulunmaya çalışacağım.

Rıdvan Yılmaz herkesin bana ne kadar sıcak davranacağını söylemişti. Ben de geldikten sonra bunu gördüm. Bütün insanlar çok kibar ve nazikti. Bize destek vermeye çalıştılar. Bu sıcak karşılamanın karşılığını vermek istiyorum.

Dediğim gibi, Trabzonspor'a gelmek kolay bir karar oldu. Hocamızın düşünceleri sonrası gelmek kolay oldu. Trabzonspor'a gelerek yeni bir meydan okuma istedim.

6 numarayı genelde tercih ediyorum ama 8 numarada da oynadım. Kendimi rahat hissettiğim yer 6 numara fakat hocamız nerede düşünürse, elimden geleni yaparım.

Hocamız katkıda bulanacağımı düşünmese burada olmazdım. Koşularım, paslarım ve mücadelemle katkı sağlayacağımı düşünüyorum. Belki gol sayılarında iyi rakamlara ulaşamayabilirim ama benim öncelikli amacım takıma katkı vermek.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri