Canlı yayında Abdullah Avcı'ya flaş eleştiri! "İnadı bırak hocam"

Haber61 Yayın Danışmanı Gökmen Şahin, Rapid Wien - Trabzonspor maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda 1-0 mağlup olduğu mücadelenin rövanşında Rapid Wien'e 2-0 mağlup oldu. Bordo mavililer bu sonuçla birlikte UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti.

UEFA Avrupa Ligi'ne 3. ön eleme turunda veda eden Trabzonspor, Konferans Ligi play-off turunda İsviçre ekibi St. Gallen ile karşı karşıya gelecek.

Rapid Wien - Trabzonspor maçı sonrası, Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot ve Haber61 Yayın Yönetmeni Gökmen Şahin canlı yayında değerlendirmelerde bulundu.

"Elinde orijinal stoper oyuncusu var"

Mendy'nin çok sık mevki değiştirdiğini ifade eden Gökmen Şahin, "Hocam artık inadı bırak diyeceğim. Gerçekten inadı bırak. Mendy'i bitirmek üzeresin. Bir hafta 8 numaraya, bir hafta ön libero, bir hafta stopere çekiyorsun. Yeter artık, futbolcu da illallah demiştir. Bu oyuncudan ne bekliyorsun hocam? Elinde orijinal stoper oyuncusu var. Neden inat ediyoruz? Baniya var, Ali Şahin var. Kamp geçirdiler" dedi.

"Trabzonspor kampta ne yaptı?"

Kamp sürecinde futbolcuların hazır hale getirilemediğini ifade eden Şahin, "Kamp niye var? Futbolcuları hazırlamak için. Şu anda Orsic'i, Umut Bozok'u, Enis Destan'ı kullanmıyorsan, hazırlayamadın demek ki. Dragus'ta ısrar ediyorsan, demek ki Enis'i hazırlayamadın. Trabzonspor kampta ne yaptı? Çok merak ediyorum. Oradaki oyuncuları kullanmayacaktın, neden Trabzonspor masraf edip kampa gitti? Trabzonspor hala kamp süreci yaşıyor, o süreçten kendini hala atamıyor. Kampta bir futbolcu gelişmez mi? Bunları eleştirmek hakkımız" ifadelerini kullandı.

"Hem oynatmadığın hem de göndermediğin futbolcular var"

Trabzonspor'da oynamayan ancak kadroda tutulan çok sayıda oyuncu olduğunu kaydeden Gökmen Şahin, "Baniya konusunda ısrarla söyledim. Ne yaptı bu oyuncu? Nasıl bir günah işledi ki forma alamıyor? Madem öyle, gönder hocam. Hem oynatmadığın hem de göndermediğin futbolcular var. Bu oyuncular neden kenarda dursun? Maliyetleri var. Birkaç maçta dene. Israrcı olmanın anlamı yok. Abdullah Hoca'nın bunlardan vazgeçmesi gerek" dedi.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (45)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Trabzonspor'da Visca neden oynamadı? Açıklama geldi

Trabzonspor Haberleri