Canlı yayında açıkladı! İşte Trabzonspor ile Dorukhan Toköz'ü ayrılığa taşıyan süreç

İHA Trabzonspor Muhabiri Gökmen Şahin, bordo mavili ekipteki son gelişmelere dair değerlendirmelerde bulundu.

İHA Trabzonspor Muhabiri Gökmen Şahin, "Spor Gündemi" programında Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot'un konuğu oldu.

Gökmen Şahin, Trabzonspor'da sözleşmesi fesh edilen Dorukhan Toköz ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.

"AYRILIĞI SADECE FİZİK GÜCÜNE YORMAMAK GEREK"

Geride kalan süreçte Dorukhan Toköz'ün takıma önemli katkılar sağladığını ifade eden Şahin, "Trabzonspor ile önemli sinerji yakalamıştı. Abdullah Avcı joker oyuncu olarak kullandı. Şampiyonlukta önemli çaba harcayan oyunculardan biriydi. Sakatlık yaşadı. O süreçte bazı kesimler tarafından çalışmadığı yönünde eleştirildi. Kamptaki performansı, Bjelica ile diyaloğu ve özel yaşantısı. Bunlar bir süreç. Ayrılığı sadece fizik gücünün eksik kalmasına yormamak gerek. Bu sadece etkenlerden biri. Özel yaşantısı ile alakalı durumlar da söz konusuydu" dedi.

"YENİ TRANSFER GİBİ GÖRÜLÜYORDU"

Trabzonspor'un Dorukhan'ın sakatlık sürecini yakından takip ettiğini belirten Gökmen Şahin, "Zaman zaman programlara uymadığı söyleniyordu. Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla gündeme geliyordu. Toparlanması gereken, camia olarak yeni transfer gibi görülen bir oyuncuydu. Bjelica'nın bir raporu var, kullanmak istemediği bir oyuncuydu. Kilosu da var, dışarıdan bakan bile bunu anlar" diye konuştu.

"ÖZEL YAŞANTISINI TRABZONSPOR'UN ÖNÜNE KOYMUŞSA..."

Dorukhan Toköz'ün kendisini de sorgulaması gerektiğini ifade eden Gökmen Şahin, "Dorukhan Trabzonspor'a gelirken direnç gösteren yerli oyuncular giderken aynı direnci göstermedi. Hocaya ya da sadece kulübe bu işi yüklemek doğru olmaz. Oyuncunun da kendisinde hata araması gerek. Kendisine çok dikkat ettiğini düşünmüyorum. Spor salonlarından çalışıyorum diye fotoğraf attı ancak kampta görüldü ki kiloları var. Sadece hoca odaklı bakmak doğru değil. Oyuncu istemiyorsa, kafada bitirmişse, özel yaşantısını Trabzonspor'un önüne koymuşsa, kimse kusura bakmasın. Kimsenin özel hayatına karışmak haddimize değil ama Trabzonspor'un iyiliği söz konusuysa, biz bunu isteriz" dedi.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (20)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri