Canlı yayında dikkat çeken yorum! "Savunma yapan Trabzonspor'dan gol atıp hücum yapan Trabzonspor'a..."

Okan Çıtlak ve Gökmen Şahin, Trabzonspor'a dair değerlendirmelerde bulundu.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 9. hafta müsabakasında Başakşehir'i 1-0 mağlup ederek moral bulurken, bordo mavililer 10. haftada 26 Ekim Pazar günü 19.00'da Göztepe'ye konuk olacak. Trabzonspor, İzmir deplasmanından da 3 puanla dönerek çıkış yakalamak istiyor.

Okan Çıtlak ve Gökmen Şahin, Haber61 TV ekranlarında yayınlanan "Saha Kenarı" programında Trabzonspor'a dair değerlendirmelerde bulundu.

Gökmen Şahin: "Moral açısından önemli bir galibiyetti"

Başakşehir galibiyetinin Trabzonspor için bir dönüm noktası olarak görülebileceği ifade eden Gökmen Şahin, "Maç öncesi Başakşehir'in 14, Trabzonspor'un 9 puanı vardı. Mağlubiyet halinde fark açılacaktı. Son dakikadaki golle Trabzonspor biraz daha üst sıralara yaklaştı. Moral açısından önemli bir galibiyetti. Trabzonspor'un şu dönemde ne oynadığından daha çok, acil galibiyetlere ihtiyacı var. Eğer sezon arasına kadar galibiyetlerle gidilebilirse, yapılacak takviye ve düzenlemelerle üst sıralar zorlanabilir. Aksi takdirde Trabzonspor'un işi zor olacaktır" dedi.

"Güneş çalışmalarının meyvelerini alacağı bir döneme doğru giriyor"

Şenol Güneş'in önümüzdeki süreçte çalışmalarının karşılığını almaya başlayacağını belirten Gökmen Şahin, "Trabzonspor'un Başakşehir maçının ilk yarı performansı geçtiğimiz maçlara göre daha iyiydi ama golü bulamadı. İkinci yarı Başakşehir maça ortak oldu fakat golü bulan Trabzonspor oldu. Gol 90'da geldi ama Trabzonspor aksine saldırgan bir görüntü ortaya koydu. Bu da moral ve öz güven bulmaktan kaynaklıydı. Şenol Güneş çalışmalarının meyvelerini alacağı bir döneme doğru giriyor. Trabzonspor da o doğrultu da ilerliyor" ifadeleri kullandı.

Okan Çıtlak: "Gol atıp hücum yapmaya çalışan bir Trabzonspor'a geçiş var"

Trabzonspor'un olumlu anlamda yol aldığını kaydeden Okan Çıtlak ise, "3 maç üst üste kazanmak ligde üst sırala doğru tırmanmaya yetiyor. Fenerbahçe bu hafta puan kaybetti. Trabzonspor, 2 hafta sonra Fenerbahçe'yi yenerse aradaki puan iyice kapanıyor. Zirveye de yakınlaşmaya başlıyorsun. 10. dakikada gol atıp defans yapmaya çalışan Trabzonspor'dan, son dakikada gol atıp hücum yapmaya çalışan bir Trabzonspor'a geçiş var. Bu geçişler de kolay değil" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri