Canlı yayında Fatih Tekke konusunda flaş sözler! "Eyüpspor - Trabzonspor maçından sonra..."

Haber61 Yayın Danışmanı Gökmen Şahin, Trabzonspor'da teknik adamlık görevi için ismi geçen Fatih Tekke ile ilgili olarak yaşanan gelişmeleri aktardı.

Trabzonspor'da Abdullah Avcı ile yolların resmen ayrılması sonrası teknik adamlık görevi için temaslar hız kazandı.

Bordo mavililerde Teknik Direktörlük görevi için Fatih Tekke ismi ön plana çıkarken, Haber61 Yayın Danışmanı Gökmen Şahin süreçle ilgili olarak son gelişmeleri aktardı.

"Artık gelişi bekleniyor"

Fatih Tekke isminin ivme kazandığını kaydeden Şahin, "Eyüpspor maçı sonrası Fatih Tekke ile bir görüşme yapılacağı bilgisine ulaştım. Tabii ki öncesinde de farklı yollarla bir görüşme olmuştu. Fatih Tekke'nin, Trabzonspor'dan teklif gelmesi halinde ayrılabileceğine dair sözleşmesinde madde var. Alanyaspor şu an izin yapıyo ve Fatih Tekke de İstanbul'da. Tekke'nin, Fenerbahçe maçı sonrası Alanyaspor Başkanı ile görüşüp, Trabzonspor'dan teklif gelmesi halinde gitmek istediğini söylediği bilgisi de geldi. Kamuoyunda Fatih Tekke ismi oluştu, artık gelişi bekleniyor. Kimle görüşürsek görüşelim, geleceği yönünde fikir beyan ediyor. Resmi bir anlaşma yok ama görüntü olarak bakınca Fatih Tekke ismi ağırlık kazandı. Alanyaspor cephesinden de ayrılık konusunda bilgiler geliyor. Bakalım, süreci birlikte göreceğiz" dedi.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (20)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri