Canlı yayında flaş sözler! "Bu VAR İzlanda'da başka, Türkiye'de başka mı işliyor?"

Spor yorumcusu Haluk Ayyıldız, VAR uygulamaları konusunda da eleştirilerde bulundu.

Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot ve spor yorumcusu Haluk Ayyıldız, Haber61 TV'de yayınlanan "Spor Gündemi" programında İzlanya-Türkiye maçındaki penaltı pozisyonunun incelenmesine yönelik dikkat çeken yorumda bulundu.

Spor yorumcusu Haluk Ayyıldız, Türkiye'nin milli maçta sergilediği mücadeleci ruhu överken, Trabzonspor'un da benzer bir birlikteliğe ihtiyaç duyduğunu belirtti.

Ayyıldız, VAR uygulamaları konusunda da eleştirilerde bulundu. Özellikle İzlanda’daki penaltı kararını örnek gösteren Ayyıldız, Türkiye'deki VAR kararlarıyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Türk milli takımımızdan dün akşam gerçekten gurur duydum. Kim giriyorsa, kim çıkıyorsa aynı hırs aynı birliktelikle mücadele ettiler. Trabzonspor'un da öyle olması gerekiyor. Penaltı konusuna da değinmek istiyorum. Penaltı sonrası hakem gitti. Üç saniyede tak diye karar verdi. Beklemiyor dakikalarca Türkiye'deki gibi. Bu VAR İzlanda'da başka, Türkiye'de başka mı işliyor? Teknoloji aynı teknoloji. Demek sorun kafalarda, beyinlerde. Pozisyonu incelerken yanına da kimseyi yaklaştırmıyor."

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri