Canlı yayında Şenol Güneş'e flaş Mendy eleştirisi! "Vazgeç hocam..."

Gökmen Şahin, Trabzonspor'un Göztepe mağlubiyeti sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 10. hafta mücadelesinde 10 kişi kalan rakibi Göztepe'ye 2-1 mağlup oldu.

Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot ve spor yorumcusu Gökmen Şahin, bordo mavili takımın İzmir ekibine yenildiği müsabaka sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Şenol Güneş'in Batista Mendy'i stoperde kullanmasını eleştiren Gökmen Şahin, "Orta sahada oynayabilecek bir tane adam var, onu da stoperde kullanıyoruz" dedi.

"Stoperde Mendy hayranlığı nedir?"

Deneyimli teknik adamın Mendy'i stoperde kullanma ısrarından vazgeçmesi gerektiğini ifade eden Gökmen Şahin, "Abdullah Avcı için de aynı şeyi söyledik, senin için de aynı şeyi söylüyoruz. Stoperde Mendy hayranlığı nedir? Orta sahada oynayabilecek bir tane adam var, onu da stoperde kullanıyoruz. Biraz cesaretli olmak gerek. Ali Şahin ya da Serdar ile oyna. 'Elimdeki stoperler bunlar' de, onlarla oyna" dedi.

"Orta sahada bitiksin"

Lundstram ve Okay Yokuşlu'nun kesici oyuncular olduğunu, orta alandaki ihtiyacı karşılayamadığını ifade eden Gökmen Şahin, "Bunlar seni atağa kaldıramaz. Bu anlamda Mendy belki işleri çözebilir ama o da stoperde oynuyor. Bir türlü stoperde oynatmaktan vazgeçemiyoruz. Hem Abdullah Avcı hem de Şenol Güneş aynı mantıkla gidiyor. Şenol Hoca ilk geldiğinde 'Mendy'i mecburiyetten stoperde kullanıyorum, sakatlıklar var' dedin. Şimdi elinde stoper var. Orta sahada bitiksin, Mendy'i şimdi orta sahada kullanabilirsin" şeklinde konuştu.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (26)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri