Canlı yayında "Trabzonspor'un acil ihtiyacı" dedi! O bölgeye dikkat çekti

Haluk Ayyıldız, Trabzonspor'a dair değerlendirmelerde bulundu.

Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot ve spor yorumcusu Haluk Ayyıldız, Haber61 TV'de yayınlanan "Spor Gündemi" programında Trabzonspor'un gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.

Haluk Ayyıldız, Trabzonspor'un transfer çalışmalarını yorumlarken, bordo mavili kulübün santrfordan daha önce 8 numaraya ihtiyacı olduğunu ifade etti.

Haluk Ayyıldız'ın değerlendirmeleri şu şekilde;

Acil ihtiyaç 8 numara"

Trabzonspor'un bana göre çok acil bir santrfora ihtiyacı yok. Olabilirse, 8 numara. Belki Ozan idare edebilir ama olmazsa ne olacak? Bence öncelikli 8 numaraya ihtiyaç var.

"Şenol Hoca'nın bunu tersine çevireceğine inanıyorum"

Trabzonspor 13 transfer yaptı. Buradan mutlaka bir şeyler çıkacak. Bu futbolcular bu kadar kötü olamaz. Oyun anlamında bir sıkıntı yaşandı. Futbolcular da kendisini gösteremedi. Şenol Hoca'nın bunu tersine çevireceğine inanıyorum. Dragus, iyi oyuncu. Parlatılabilir. Muhammed Cham. Önemli paralar kazanılabilecek bir isim.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri